Décoration engagement, bannière pommes de terre
Onze engagementen
Door onze aardappelen te kiezen, engageer je je samen met ons

Of het nu de deur van uw buurman is of die aan de andere kant van de wereld, we kunnen altijd iets doen voor gemeenschappen die in precaire situaties leven. BIJ MCCAIN ENGAGEREN WE ONS VOOR HET VERBETEREN VAN HUN DAGDAGELIJKSE LEVEN DOOR HET OPZETTEN VAN ONTWIKKELINGSPROJECTEN. We doen dit in cocreatie met locale mensen. En u, door te kiezen voor onze aardappelen, u steunt ons in onze engagementen. 

ONZEacties
McCain loopt tegen kanker

Levensloop
Belgium

Bij Levensloop staan solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker centraal staan. Gedurende deze 24-urenloop proberen deelnemers zoveel mogelijk geld te vezamelen. Ook McCain ondersteunt dit project en sponsorde Levensloop Leuven en Hasselt in 2017. Op deze manier wilt McCain zijn steentje bijdrage in de strijd tegen kanker. 

Eind september (30/9 & 1/10) voegen we de daad bij het woord en trekken de werknemers van McCain België en Nederland hun sportieve kledij aan. Ze lopen dan mee in de 24-uren Levensloop voor bedrijven in Brussel en sponsoren ook op die manier de stichting tegen kanker.

http://www.levensloop.be

Solidair aan landbouw doen
Zuid-Afrika

Zie deze actie

Campo Vivo
Colombia

Zie deze actie

Patathon 2017
België

Zie deze actie

Voedselbanken
Canada

Zie deze actie

Karpos Frontidas
Griekenland

Zie deze actie

Landbouwpartners
België

Zie deze actie