Décoration engagement, bannière pommes de terre
Onze engagementen
Door onze aardappelen te kiezen, engageer je je samen met ons

Bij McCain, houden we van lekker eten en we denken dat je er evenveel van houdt als wij. We doen er daarom alles aan om aardappelen de eer te geven die ze verdienen, net als hun heerlijke smaak in onze producten. Maar naast het plezier van smaak, is goed eten ook eten met een zuiver geweten. Het geheim daarvoor? Altijd simpelere en natuurlijkere producten. In onze frietjes, hebben we zo bijvoorbeeld het zoutgehalte met 41% en de verzadigde vetten met 46% doen dalen. Daarnaast gebruiken we altijd zonnebloemolie in ons productieproces en lanceerden we een gamma met verse aardappelproducten. En u, door onze producten te kiezen, u moedigt ons aan te geloven in onze overtuigingen. Van de bereiding van onze producten, tot de origine van onze frietjes of nog ons engagement in de versrayon, ontdek hier nog meer over de producten die je eet.

ONZEacties

Van veld tot bord
Global

Niet elke aardappel kan zomaar een McCain frietje worden. Doorheen het hele parcours dat het aflegt, wordt het vertroeteld.

Bij McCain stellen we alles in het werk dat de beste aardappeltjes, de beste frietjes, heerlijke wedges of Pommes Duchesse worden... Zo zal de aardappel nooit meer dan 110 km moeten overbruggen tussen veld en fabriek. 

Ontdek het parcours van een McCain aardappeltje hier. 

Smaak en gezondheid
Europa

Zie deze actie