"It's all good" bij McCain

Het gaat veel verder dan de producten die we produceren. Het gaat ook om wie we zijn en wat ons drijft. Sommige bedrijven zijn bekend omwille van hun producten, anderen omwille van wie ze zijn.
Wij willen alvast beiden tegelijk zijn en perfect zijn in elk aspect van ons vak. En dat neemt tijd. Het is een lange zoektocht, die begint bij goede en echte ingrediënten die smaak en plezier brengen aan de consument. Om dat doel te bereiken, controleren we regio per regio onze ingrediënten om zeker te zijn dat ze aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Er is in onze ogen immers niets zo belangrijk als de smaak van onze producten. Maar het zijn niet enkel de ingrediënten, hoe goed ze ook zijn. Het is ook een kwestie van ethiek en familiaal ondernemen. Dat gaat van hoe wij onze goede producten bereiden tot de band die we hebben gecreeërd met onze landbouwers, en de vertrouwensrelaties die we hebben opgebouwd met onze consumenten. We kunnen natuurlijk niet waken over ons bedrijf, zonder ook zorg te dragen voor het milieu en ons personeel. Kwaliteitsvolle ingrediënten, een gezonde omgeving, goede landbouwpraktijken en trotse werknemers zijn de essentiële bouwstenen om goede producten te ontwikkelen. We weten dat we onze eigen definitie hebben van het woord "goed". Maar we laten het evolueren naar gelang welke betekenis de consument er aan geeft. We willen immers dat, wanneer ze voor McCain kiezen, ze met plezier producten kiezen die goed zijn voor hen. "It's all good" is voor McCain alleszeggend. Het is onze filosofie en onze business-strategie.

Onze fundamentele waarden

en onze gedragscode benadrukken samen ons engagement zowel op legaal als ethisch vlak. Het is ook wat ons leidt doorheen al onze beslissingen en interacties.
1.

Authenticiteit

Wees echt, open en vriendelijk. Luister aandachtig. Hou je aan je woord.
2.

Engagement

Creeër je eigen toekomst. Heb zin om de onderneming, de wereld en jezelf te verbeteren.
3.

Integriteit

Doe wat goed is. Bouw vertrouwensrelaties op met onze klanten en iedereen waarmee je in contact komt.

Ontmoet onze experten

Aangezien McCain de beste aardappelen selecteert in de beste regio's van Europa, omringen we ons uiteraard ook met de beste specialisten. Landbouwers, landbouwingenieurs, productieteams,... ze staan allemaal in dienst van uw bord!

McCain Nederland is:

Zo'n 473 werknemers over onze bureau's en productiesites verdeeld
In Lelystad en Lewedorp
en bijna 650 Nederlandse partner-landbouwers

Productinnovatie

Wat als… jouw thuis nu the place to be is voor een etentje? En wat als je vrienden en familie verbluft met dat ene gerecht dat jullie avond speciaal maakt? Wij, wij zorgen voor de krokantheid, de smeuïgheid én de authenticiteit van overheerlijke frietjes, net zoals op restaurant met Patat’Dip, heerlijke U-vormige frietjes om nog beter te kunnen dippen, en Rustieke frieten met schil, authentieke frietjes voor nog meer yummieness. Pssst…Het is toegestaan om ze met je vingers te eten!